KONSTRUKTÖRER TRANSMISSION


Vi söker nu erfarna Konstruktörer inom Transmission inom Fordonsindustrin!
High Vision Engineering expanderar och vi behöver anställa flera ingenjörer till vår verksamhet i Göteborgsområdet. 

Uppdragsbeskrivning:
För kommande elektrifierade fordon så söker vi seniora Design Ingenjörer med en solid bakgrund inom hela transmissionsområdet. Vi söker 4 erfarna konstruktörer för uppdrag inom AWD, växellåda samt transmission för elektrifierade fordon.

De olika rollerna ingår i olika systemområden inom automatisk växellåda, komplett drivlina, AWD system. Erfarenheter från hybrida fordon samt transmission för elektrisk drivlina är en merit.  

Utöver eget konstruktions arbete kommer du även att få vara med och hantera leverantörskontakter och ansvara för förhandling, uppföljning och teknisk utvärdering av deras arbete. Du kommer att ta del av och vara med att påverka framtida strategier för tekniska lösningar i våra fordon.

Behörighetskrav:
Mångårig erfarenhet inom Automotive.
Mycket god kunskap och erfarenhet av att arbeta med Catia V5 och Team Center.

Stor teknisk kunskap, erfarenhet av konstruktion och FMEA.
 
Flytande engelska i tal och skrift.

Om High Vision Engineering

High Vision Engineering erbjuder avancerade ingenjörstjänster till fordonsindustrin. Vi har en ledande position inom vårt område och är en väletablerad leverantör till fordonsindustrin i västra Sverige. Vi är ett medelstort företag där vi behandlar varandra med respekt och drivs av glädjen av att utveckla tekniken för nästa generations produkter och fordon. På High Vision Engineering delar vi alla ett stort intresse för teknik och nu vill vi utöka vårt team med fler engagerade ingenjörer. Som anställd hos oss kommer du att arbeta på uppdrag ute hos en våra kunder inom fordonsindustrin i Väst Sverige.
High Vision Engineering erbjuder avancerade konsulttjänster inom produktutveckling för den svenska tillverkningsindustrin. High Vision Engineering nominerades till Gasell företag 2013 & 2017 - en av de snabbast växande företagen i Sverige!

Kontakta

Placeringsort: Göteborg.
Din ansökan skickar du med e-post till: info@highvision.se
Rekrytering kommer att ske fortlöpande!
Kontaktperson gällande tjänsterna: Peter Weston, Mobil: 0734-16 55 04

 

Senaste lediga tjänster


Ansök online
HighVision söker alltid erfarna och engagerade teknikkonsulter! Om du tror att du skulle passa in som konsult på High Vision, tveka inte att skicka in din spontanansökan till oss idag!

Skicka in din ansökan till HighVision »

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.