Elektronikingenjörer HW

Vi söker nu erfarna Elektronikinjenjörer till Fordonsindustrin!

High Vision Engineering expanderar och vi behöver anställa flera Elektronikingenjörer till vår verksamhet i Göteborgsområdet. Vi söker dig med erfarenhet från Hårdvaru-utveckling inom Automotive. Våra Elektronikingenjörer utför idag projekt inom flertalet områden och vi ser gärna att du har erfarenhet och kompetens från något av områdena kraftelektronik, hybridteknik, klimat, chassi/drivlina eller infotainment/telematik 

Dina arbetsuppgifter:

Som Elektronikingenjör hos oss kommer du att arbeta med något av områdena, hårdvaru- utveckling eller /systemverifiering. Arbetsuppgifter kan bl.a. vara valideringsansvar inom något av områdena: kraftelektronik, hybridteknik, klimat, chassi/drivlina eller infotainment/telematik.
 
Vi söker flera erfarna elektronikingenjörer med erfarenhet inom olika delar av elektronik/ maskiningenjörsområdet. Du bör ha minst 5 års erfarenhet från fordonsbranschen och har ett stort intresse av ny teknik och fordon samt vill vara med och utveckla vår verksamhet i Göteborg.Du är högskole- eller civilingenjör med kunskap och flerårig erfarenhet från fordonsindustrin. Engelska behärskar du obehindrat i tal och skrift. 

Vi erbjuder ett omväxlande och utvecklande arbete tillsammans med skickliga kollegor och spännande kunduppdrag, som innefattar hela eller delar av utvecklingsprocessen.

Placeringsort: Göteborg.
Rekrytering kommer att ske fortlöpande!

Kontaktperson gällande tjänsterna:

Peter Weston
Mobil: 0734-16 55 04

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.