ELEKTRONIKINGENJÖRER SW/HW


Vi söker nu erfarna Elektronikinjenjörer till Fordonsindustrin!
High Vision Engineering expanderar och vi behöver anställa flera Elektronikingenjörer till vår verksamhet i Göteborgsområdet. Vi söker dig med erfarenhet från Hårdvaru- och/eller mjukvaruutveckling inom Automotive. Våra Elektronikingenjörer utför idag projekt inom flertalet områden vi ser gärna att du har erfarenhet och kompetens från något av områdena kraftelektronik, hybridteknik, klimat, chassi/drivlina eller infotainment/telematik 

 

Dina arbetsuppgifter


Som Elektronikingenjör hos oss kommer du att arbeta med något av områdena, hårdvaru-, mjukvaruutveckling eller funktions/systemverifiering. Praktiskt användande av verktyg som Matlab/Simulink, CANalyzer, CANoe eller programmering i C.

Arbetsuppgifter kan bl.a. vara Synkronisering av data- och mjukvarusläpp, övergripande funktionsutvecklings- eller valideringsansvar inom något av områdena: kraftelektronik, hybridteknik, klimat, chassi/drivlina eller infotainment/telematik.

 

Vi söker flera erfarna elektronikingenjörer samt funktionsutvecklare/ utvecklingsingenjörer med erfarenhet inom olika delar av elektronik/ maskiningenjörsområdet.

Du bör ha minst 5 års erfarenhet från fordonsbranschen och har ett stort intresse av ny teknik och fordon samt vill vara med och utveckla vår verksamhet i Göteborg.

Du är högskole- eller civilingenjör med kunskap och flerårig erfarenhet från fordonsindustrin.

Engelska behärskar du obehindrat i tal och skrift.

 

Om High Vision Engineering


High Vision Engineering erbjuder avancerade ingenjörstjänster till fordonsindustrin. Vi har en ledande position inom vårt område och är en väletablerad leverantör till fordonsindustrin i västra Sverige. Vi är ett medelstort företag där vi behandlar varandra med respekt och drivs av glädjen av att utveckla tekniken för nästa generations produkter och fordon. På High Vision Engineering delar vi alla ett stort intresse för teknik och nu vill vi utöka vårt team med fler engagerade ingenjörer. Som anställd hos oss kommer du att arbeta på uppdrag ute hos en våra kunder inom fordonsindustrin i Väst Sverige.
High Vision Engineering erbjuder avancerade konsulttjänster inom produktutveckling för den svenska tillverkningsindustrinHigh Vision Engineering nominerades till Gasell företag 2013 - en av de snabbast växande företagen i Sverige! High Vision Engineering blev 3:a i Västra Götaland i "DI Gasell 2013"!

 

Kontakta


Placeringsort: Göteborg.
Din ansökan skickar du med e-post till: info@highvision.se
Rekrytering kommer att ske fortlöpande!
Kontaktperson gällande tjänsterna: Fredrik Peilot, Mobil: 0706-25 35 65

 

Senaste lediga tjänster


Ansök online
HighVision söker alltid erfarna och engagerade teknikkonsulter! Om du tror att du skulle passa in som konsult på High Vision, tveka inte att skicka in din spontanansökan till oss idag!

Skicka in din ansökan till HighVision »

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.